TRIGGERPOINT RESET TRAJECT INTENSIVE

LAST VAN CHRONISCHE OF TERUGKERENDE PIJN?
Al meer dan 15 jaar werk ik als massagetherapeut en zie ik veel mensen met chronische of steeds terugkerende pijnklachten in mijn praktijk. Meestal ben ik in staat om in één sessie de pijn drastisch te doen verminderen of mensen geheel pijnvrij te maken en hun beperkte lichaamsdeel weer meer bewegingsvrijheid te geven. Toch kwam bij een aantal van hen de klacht(en) met enige regelmaat terug. Welke belangrijke factor miste ik? Ik zocht verder en vond de 'missing' link in de Triggerpoint Reset Methode. Deze methode is voor mij en vele anderen de sleutel tot een pijnvrij bestaan.

TRIGGERPOINT RESET METHODE
De Triggerpoint Reset Methode is ontwikkeld door neuromusculair pijnspecialist Tim van Orsouw en is effectief gebleken. Ook voor mij, want ik ben ervaringsdeskundig op het gebied van chronische pijn. Dit was dus ook mijn eigen zoektocht. 

Zo'n 34 jaar had ik wandelende pijn in mijn lijf, waardoor ik slecht ging slapen en zo in een vicieuze cirkel terechtkwam. Ondanks dat ik gelabeld werd met een diagnose was ik ervan overtuigd dat er een oplossing buiten het medische circuit moest zijn. Niets doen was géén optie. Door de training bij Tim van Orsouw kwam er verandering in mijn eigen situatie en ben ik voor 85% pijnvrij. Ik zie het nu als mens èn mind-body-coach als mijn missie om andere mensen de weg te wijzen naar een (nagenoeg) pijnvrij bestaan.

WAT IS JOUW GEZONDHEID JE WAARD?
Heb jij genoeg van jouw chronische of terugkerende pijnklachten in hoofd, rug, nek, armen en/of schouders? 

Wil je weer genieten van het leven zonder fysieke beperkingen en volledig in het leven kunnen staan? 
Wil je weer dingen weer kunnen doen waar je van droomt? Wil je je weer volledig kunnen inzetten voor dát wat je graag wilt of doet?

Dan is de Triggerpoint Reset Methode wellicht wat voor jou!

De Triggerpoint Reset Methode heeft al veel mensen hun leven teruggegeven. Het kan jou ook binnen afzienbare tijd blijvend van jouw chronische pijnklachten af helpen of (nagenoeg) pijnvrij maken zonder medische ingreep, zonder manipulaties en zonder ellenlange reeksen behandelingen.

Deze methode is niet voor iedereen geschikt. Een vereiste is dat je open-minded bent, de Engelse taal redelijk beheerst en werkelijk bereid bent om te investeren in jezelf.

CONTACT
Is je interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van Triggerpoint Reset Traject Intensive, dan kijken we samen of hetgeen ik jou te bieden heb geschikt is voor jou en vertel ik je meer over het Triggerpoint Reset Traject Intensive en de opbouw ervan. Of kijk voor meer infomatie en reviews op www.mindbodycoach.nl